کشتی صحنه
کشتی شهرصحنه

 

ورزش کشتی از دوران باستان به شکلهای مختلف در اکثر کشورها، شهرها، و قبایل، برای مردم آشنا و شاید از دورانهای نخستین ظهور انسان، بر روی کره زمین بوده، و در اوقات فراغت یا در جنگلها به شکل طبیعی و غریزی اجراء می‌شده است.

 

ارسال در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط افشارپیرسرابی

 

تاریخچه تغییرات زمان مسابقات کشتی از نخستین دوره بازیهای المپیک در سال ۱۸۹۶ که کشتی وارد مسابقات شد، زمان معینی برای آن وجود نداشت و دو حریف آنقدر مبارزه میکردند تا یکی از آنها بر دیگری پیروز شود.

ارسال در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط افشارپیرسرابی

کشتی یک ورزش انفرادی رزمی است که برای تقویت جسمانی و روانی مردان مورد استفاده قرار می گیرد. در این ورزش اگرچه قدرت بدنی اهمیت فراوان دارد، امّا دانستن فنون آن نیز بسیار مهم و از عوامل پیروزی محسوب می شود. کشتی یک ورزش تن به تن بین دو مبارزی است که هر کدام سعی در کنترل و رساندن پشت حریف به روی زمین دارد بطوری که هر دو شانه های وی برای ثانیه هایی با تشک در تماس باشد. قوانین ابتدایی کشتی، ورزشکار را مجاز به استفاده از هر گونه فنی برای به زانو در آوردن حریف می نمود، لیکن به تدریج قواعد و مقررات خاصی برای این ورزش ابداع گردید. امروزه مسابقات کشتی در رشته های آزاد و فرنگی برگزار می شود.

تشک مورد نیاز برای مسابقات کشتی به شکل مربع می باشد که هر ضلع آن 10 تا 20 متر طول دارد. در داخل این تشک دایره هایی به قطر 8 تا 9 متر قرار دارد. یک حاشیه ی قرمز رنگ به عرض 1 متر در اطراف محیط دایره ی تشک و به طرف داخل مشخص می گردد. این سطح به نام منطقه  کاری نامیده می شود و تکمیل کننده سطح تشک است. قسمت اصلی تشک در داخل دایره ی قرمز رنگ قرار می گیرد و 6 تا 7 متر قطر دارد . یک حاشیه ی حفاظتی به عرض 1 تا 1/5 متر در اطراف تشک مربع شکل در نظر گرفته می شود که برای جلوگیری از هر گونه حوادث احتمالی با تشک پوشانده خواهد شد. فضای کلی با احتساب حاشیه ها برای هر واحد در مسابقات المپیک 18×18 متر و برای مسابقات داخلی حد اقل 10 ×10 متر می باشد. در وسط تشک دایره هایی به قطر 1 متر ترسیم می گردد.

برای دید بهتر تماشاچیان می توان تشک کشتی را بر روی سکوهای مخصوص قرار داد . این سکو 1/10 متر از کف سالن ارتفاع دارد و با زاویه ی 45 درجه به سطح زمین متصل می شود.

در سالن مسابقات کشتی جایگاه تماشاچیان ممکن است در هر چهار طرف سالن پیش بینی شود. تعداد تماشاچیان این ورزش از حدود 300 نفر برای مسابقات داخلی تا حدود 1500 نفر در مسابقات کشوری پیش بینی می گردد. ظرفیت سالن های کشتی در سطح جهانی و المپیک در حدود 5000 تا 6000 خواهد بود.

تجهیزات مورد نیاز:

لباس: لباس کشتی گیران، پیراهن و شورت سر هم و رکاب دار است که اصطلاحا" به آن (دوبند) می گویند و در دو رنگ آبی یا قرمز قابل استفاده می باشد.

جوراب ورزشکاران این رشته؛ کوتاه و کفش آن ها ساق بلند و بسیار سبک و راحت است. کفش ها نباید هیچگونه قسمت فلزی داشته باشد و تکه ی فلزی بند کفش ها نیز باید برداشته شود. داوران مسابقات، لباس سراپا سفید می پوشند و مچ آستین های آن ها یکی به رنگ آبی و دیگری به رنگ قرمز است. داور با بلند کردن هر کدام از دست ها امتیاز هر ورزشکار آبی یا قرمز را مشخص می کند.

 

 منبع: فدراسیون کشتی

 

ارسال در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط افشارپیرسرابی

 

توجه داشته باشید که هنگام تمرینات ورزشی، تنفس خود را ریتمیک و از روی نظم کنترل کنید. همچنین دقت کنید که تا حد امکان آرامش را حفظ کنید و از تند نفس کشیدن جلوگیری کنید.سعی نکنید تا با دهان نفس بکشید. البته برای خارج کردن سریعتر هوا می توانید از دهان استفاده کنید، اما برای کشیدن آن اصلا" از دهان استفاده نکنید. بکارگیری دهان برای عمل دم باعث می شود تا هوا به حجم نامشخص زیادوارد بدن گردد .

ارسال در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط افشارپیرسرابی

نيازهاي جسماني بدن يك كشتي گير

منابع انرژي موردنیاز رشته كشتي

مباني طراحي تمرينات رشته كشتي

 

ارسال در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط افشارپیرسرابی

موفقیت کشتی گیران صحنه ای درمسابقات 17جانبه سنندج

(جام وحدت)

درتاریخ پنجم اسفندماه امسال یک سری مسابقات کشتی پهلوانی باشرکت 17تیم ازسراسرکشور به میزبانی استان کردستان،شهرستان سنندج برگزارگردیدکه تیم کشتی شهرصحنه باترکیب کامل دراین مسابقات حضوریافت .

گرچه داوری این مسابقات دارای حرف وحدیث بسیاری بخصوص دروزن 70- کیلوگرم بوداماتیم شهرمان موفق به کسب سه مدال نقره ویک  مدال برنزگردید

درپایان این مسابقات به نفرات برترحکم قهرمانی و جوایزی اهداگردید

 

اعضای تیم اعزامی به این مسابقات  عبارت بودنداز:

مجتبی خاکی(سرمربی)

حمیدصدرنیا(سرپرست ودبیرهیئت کشتی)

وزن60-     کیلوگرم   افشارپیرسرابی  

وزن 70-    کیلوگرم   سیدمعصوم رضوی- مازیار یاری

وزن80-    کیلوگرم    وحیدعظیمی

وزن90-    کیلوگرم    سیدصفدرجعفری- مهدی گلچهره

وزن 90+   کیلوگرم   نویدیادگاری

 

 

لطفا برای دریافت عکسها برروی یکی از گزینه های زیرکلیک کنید

 عکسهای کشتی جدید صحنه

 

عکسهای پیشکسوتان صحنه

 

 

ارسال در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط افشارپیرسرابی

موفقیت محراب غلامی کشتی گیر نوجوان صحنه ای درمسابقات انتخابی تیم ملی نوجوانان خرمشهردروزن ۷۶کیلوگرم ودعوت به اردوی تیم ملی

نتایج کلی مسابقات

اين مسابقات با حضور 330 كشتي گير و در قالب 31 تيم از روز پنجشنبه هفته گذشته در مجموعه ورزشي شهيد جهان آراي خرمشهر برگزار شد.
اين مسابقات در 11 وزن برگزار شد كه نفرات قهرمان به شرح زير مي باشند:
وزن 39 كيلوگرم: خيرالله قهرماني از خرم آباد
وزن 42 كيلوگرم: امين خدابخش از خراسان
وزن 46 كيلوگرم: مجيد ميربانجي از تهران
وزن 50 كيلوگرم: حسين يزداني از مازندران
وزن 54 كيلوگرم: ايمان صادقي از مازندران
وزن 58 كيلوگرم: علي عليزاده از مازندران
وزن 63 كيلوگرم: مهران بابايي از خراسان
وزن 69 كيلوگرم: محمد عظيمي از تهران
وزن 76 كيلوگرم: مهراب غلامي از كرمانشاه (شهرستان صحنه)
وزن 85 كيلوگرم: حامد اكبر زاده از تهران
وزن 100 كيلوگرم: امير امامي از تهران.
از تيم خوزستان و در وزن 42 كيلوگرم جمال عبادي با كسب مقام سوم، در وزن 46 كيلوگرم داريوش رستمي و هادي جوكار با كسب مقام مشترك سومي و در وزن 100 كيلوگرم مجتبي مرادي با كسب مقام سومي به اردوي تيم ملي نوجوانان دعوت شدند.
اردوي آمادگي تيم ملي نوجوانان از هفته آينده در تهران آغاز خواهد شد.

 

درپایان ازطرف کلیه مربیان وکشتی گیران شهرمان تبریک و موفقیت ایشان راآرزومندیم

 

به امیداعزام ایشان به مسابقات جهانی مجارستان وقهرمانی دراین تورنمنت

ارسال در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط افشارپیرسرابی
قنبری 96کیلو درلیگ یک کشتی

ارسال در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط افشارپیرسرابی

 

ورزش کشتی در ایران قدیم در زندگی و سنتهای ما ایرانیان به قدری ریشه دوانیده که تبدیل به یک ورزش ملی شده است.
درباره کلمه کشتی و اینکه به چه معنی است و از کجا ریشه گرفته است، باید گفت که زرتشتیان و پارسیان باستان، هنگام غروب آفتاب، بندی به کمر خود میبستند و در برابر کانون آتش به دعا خواندن می‌پرداختند، آن کمربند کَستی نامیده میشد، و کشتی گرفتن هم از این کلمه آمده، به معنی کمر یکدیگر را گرفتن.

ارسال در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط افشارپیرسرابی